Vásárlói tájékoztató

A vásárlás menete:

1. Válassza ki a megvásárolni kívánt könyvet kínálatunkból.

2. A darabszám megjelölésével kattintson a KOSÁRBA RAKOM gombra.

3. Kattintson a VIEW CART gombra

4. A szállítási mód (Shipping) megjelölésével válassza ki, hogy személyesen, vagy kiszállítás révén szeretne hozzájutni a megrendelt termékhez.( A termék szállítási ára súlytól függő)

5. Kattintson a Proceed to chechout gombra

6. Töltse ki a megrendelő lapot, ha a szállítás címe eltér a számlázási címtől, kérjük azt is jelölje meg!

7. Válassza ki a kívánta fizetés módot: Direct bank transfer (Előreutalás) vagy Cash on delivery (Fizetés szállításkor, utánvét)

8. Ellenőrizze a megadott adatokat!

9. Küldje el megrendelését a Megrendelés elküldése gombra kattintva.

Megrendeléséről rendszerünk 24 órán belül automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, a fogyasztó mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Fizetés és szállítás

A fizetés a legtöbb esetben készpénzben történik. Előreutalással történő megrendelés esetén az összeg beérkezését követően adjuk szállításra a megrendelt terméket. Online bankkártyás vagy utalvánnyal történő fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

Fizetés és átvétel módjai:

Személyesen Kiadónkban kizárólag készpénzben. A megrendelt könyvet/könyveket a visszaigazolástól számított 15 napon belül nyílik lehetősége átvenni az alábbi címen és időpontban:

Agroinform Kiadó és Nyomda Kft.

1149 Budapest, Angol u. 34.

Hétfő-Csütörtök: 7:00-15:00-ig

Futárszolgálattal (kizárólag belföldre) a Trans-O-Flex közreműködésével, a csomag átvételekor kell megfizetnie a csomag értékét, valamint feladási díját, kivétel, ha a Vásárló előre utalta a termék árát.

Átutalással történő fizetés is lehetséges könyvtárak, intézmények, cégek és magánszemélyek megrendelése esetén előzetes egyeztetés alapján.

Az összeg megérkezését követően adjuk fel futárszolgálat révén megrendelését.

E-mail: kereskedelem@agroinform.com; telefon: +36 1 220 8331

Szállítási költségek:

Személyes átvétel esetén 0 Ft.

Házhoz szállítás a Trans-O-Flex futárszolgálat közreműködésével zajlik, egyéni díjszabással.

Szállítási határidők

Átutalással történő fizetéskor:

Az átutalt összeg megérkezését követő 1. munkanap adjuk szállításra a megrendelt terméket/termékeket.

Futárszolgálattal:

Hétfő-Csütörtök munkanapokon délelőtt 09:00-ig leadott rendelések rendszerint 1 munkanap alatt megérkeznek a kért szállítási címre.

Rendelés lemondása, vásárlástól való elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza az Agroinform Kiadó és Nyomda Kft. címére (1149 Budapest, Angol u. 34.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. A visszatérítés nem vonatkozik sem a kézbesítés, sem a visszaküldés szállítási költségére. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli amennyiben azt az átvételtől számított 3 munkanapon belül jelzi munkatársaink irányába.

A vételár mindig a kiválasztott áru vagy szolgáltatás mellett feltüntetett ár. A webáruházban feltüntetett árak az általános forgalmi adót tartalmazzák. Amennyiben a terméket, illetve szolgáltatást egyéb közterhek is terhelik, a feltüntetett árak ezeket is tartalmazzák.

Eladó fenntartja a webáruházban feltüntetett árak változtatásának jogát azzal, hogy a változtatás a webáruházban való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A változtatás a már megrendelt áruk és szolgáltatások vételárát nem befolyásolja, kivéve a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott esetekben.

A webáruházban feltüntetett árak nem tartalmazzák a járulékos költségeket, különös tekintettel a fuvardíjra, szállítási költségre, postaköltségre, a vételár kiegyenlítésével kapcsolatos díjakra, csomagolási költségekre. A járulékos költségek Vevőt terhelik, az elfogadott megrendelés teljes vételára a termékeknek és szolgáltatásoknak a járulékos költségekkel növelt vételára.

Ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz:

Hétfő-csütörtök 7:00 és 15:30 óra között a +36 1 220 8331 telefonszámon,

vagy a kereskedelem@agroinform.com e-mail címen.

Levelezési cím: Agroinform Kft., 1149 Budapest, Angol u. 34.