Nyomtatóbarát változat

Nyomda és kötészet

Cégünk elképzelései és ötletei alapján teljes körű nyomdai szolgáltatást nyújt.

Legyen Önnek szüksége akár prospektusra, szórólapra, névjegyre, levélpapírra, bármilyen grafikai termékre, az Ön ötleteivel és elképzeléseivel összeegyeztetve elkészítjük a szükséges kreatív terveket. Meglévő arculatot is megjelenítjük újabb kiadványain, tördeléstől a levilágításig, vagy marketing-kommunikációs szolgáltatást biztosítunk.

Ofszet nyomdai eljárással bármilyen elképzelését megvalósítjuk, kívánságára egyedi technológiával exkluzívabbá tesszük (fóliázás, laminálás, ofszet lakkozás).

Egy cég rugalmasságát és kreativitását ajánljuk Önöknek, valamint azt a jól működő kapcsolatrendszert, melynek révén a nyomdai kivitelezés gyorsasága és megbízhatósága garantálható.

Próbálja ki Ön is cégünk megbízható, pontos, gyors munkáját, és ígérjük nem fog csalódni!

 

Stekler Mária

nyomdavezető
nyomda@agroinform.com
1149 Bp. Angol utca 34.

Telefon: 06 1 220 8331 / 103-as mellék
Mobil: 06-20 / 573 49 73

 

Anyagleadás

 Az állományokat PC és Mac CD-n, DVD-n, Pen Drive, valamint emailon és FTP-n is tudjuk fogadni.
Vállaljuk a kézirat feldolgozását, képek szkennelését, kiadványok teljes nyomdai tervezését, előkészítését is. Az anyagot a következő programok szerint tudjuk fogadni: Word, Excel, Illusztrator, In Design, Photoshop, Quark.

A szerkesztett kész anyagot a következőképpen kérjük leadni:

 • A pdf-nek tartalmaznia kell a felhasznált fontokat, nagy felbontású képeket, grafikákat. 
 • A felhasznált képek paraméterei: 300 dpi, CMYK, TIFF, EPS. Tömörítésként ne használjon JPG-t! Kerülje a  JPG EPS vagy DCS formátumokat.
  Ideális formátum: TIFF (LZW tömörítéssel).
   
 • A fájlokat nem színre bontva kérjük írni, hanem összetett színekkel (kompozit).
  Csak a ténylegesen nyomásra kerülő színek legyenek az anyagban, felesleges direkt színeket kérjük CMYK-ra átalakítani.
   
 • A megírt anyagba ICC profil ne legyen beágyazva. 
 • A szerkesztő programban beállított oldalméretnek egyeznie kell a végső termék vágott méretével. 
 • Az oldalt kérjük ne forgassa el, olvasás szerinti irányba írják a Postscript-et vagy pdf-t. 
 • A belíveket külön oldalanként kérjük megírni, nem oldal párban. A kilövést mi készítjük a gyártásnak megfelelő paraméterekkel. 

A ps-t Acrobat Distiller program segítségével forgassa át pdf formátumúvá (Default setting: Press Qalitiy, Compatility: Acrobat 4 pdf 1.3). Kerülje a direkt pdf-t, mert sokkal nagyobb a hibalehetőség és ezek már csak nálunk derülnek ki.

Vállalási feltételek:
Minden megrendelés előtt kérjen írásos árajánlatot.
A kapott anyagot  tartalmilag nem ellenőrizzük, de ha a termékkel kapcsolatban bármilyen rendellenességet észlelünk (helyesírási hiba, hiányzó betűtípus, kis felbontású kép stb.) akkor minden esetben értesítjük a megrendelőn feltüntetett kapcsolattartót.

 Termékek:
Az Agroinform Nyomda széles termékpalettával áll megrendelői rendelkezésére. Egy- és többszínes könyveket, brossúrákat, magazinokat, folyóiratokat, reklámkiadványokat, termék- és cégbemutató prospektusokat, albumokat, naptárakat, katalógusokat, plakátokat, szórólapokat stb. gyárt.


Referenciák:
Vidékfejlesztési Minisztérium, Szent István Egyetem Gödöllő, Debreceni Egyetem AGTC, ERTI, Mezőgazdasági Múzeum, Magyar Élelmiszer-Biztonsági Hivatal, MTA Talajtani Intézet, Budapesti Corvinus Egyetem, Állattenyésztési Kutató Intézet, OMGK, Országos Erdészeti Egyesület stb.

Szolgáltatásaink:

Új Konica Minolta digitális nyomdai rendszerünkkel rendkívül kedvező áron készítünk ofszet minőségű digitális nyomatokat.
 Digitális nyomdai eljárással elsősorban kis példányszámú vagy egyedileg megszemélyesített termékek állíthatók elő gyorsan, gazdaságosan.
 Áraink meghatározásánál az A/3 méretet vesszük alapul, nyomatdíjaink fekete-fehér vagy színes egy oldalra vonatkoznak, kétoldalas nyomat esetén ezek a díjak duplázódnak.

Prospektusok, termékismertetők, könyvek, plakátok, szórólapok, folyóiratok, nyomtatványok, üzleti kiadványok, képeslapok, naptárak, dossziék, jegyzettömbök, meghívók stb.

Ofszet nyomdai eljárással bármilyen elképzelését megvalósítjuk, kívánságára egyedi technológiával exkluzívabbá tesszük (fóliázás, laminálás, ofszet lakkozás).

Előkészítés:
Nyomdánk grafikai stúdió részlegével szeretné tökéletesen kiszolgálni a megrendelői igényeket. A stúdió munkatársai teljes körű nyomdai előkészítést végeznek a digitális anyag szerkesztésével, színrebontásával, tördelésével. Macintosh gépeinken adathordozón, elektronikus kapcsolaton keresztül is tudunk anyagot fogadni.
A stúdió a megrendelő elképzelését a hozott szöveg és képanyag felhasználásával megtervezi és nyomtatható változatba szerkeszti és tördeli.

Nyomógépek:
A rendelkezésre álló Heidelberg géppark lehetővé teszi color nyomtatványok nyomtatását B/2 méretben ofszet és műnyomó papírokra. A jól előkészített filmről mindenkor egyenletes minőségre számíthat 70–350 grammos papírra, az első példánytól az utolsóig.

Kötészet:
Kötészeti gépeink (Duplo folyiratkészítő szűkített B/4 méretig, hajtogatógépek 3 hajtásig, összehordó gép, ragasztókötő gép, tűzőgép, vágógépek)  lehetővé teszik, hogy házon belül készüljön el teljes egészében a kiadvány.

Árak, határidők:
Árajánlatokat csak pontos adatleírás alapján érdemes készíteni. Nem egy sablon alapján, hanem a legkedvezőbb előállítási feltételekkel.

Szállítás:
Az anyag leadásától számított 5 munkanapon belül. Pontos elkészítési határidőt az ügyféllel történő egyeztetés után az árajánlatokban adjuk meg.

Egy kis segítség, nyomdai alapok:

Nyomdai termékek megnevezése:
Akkor jó, ha utal a termék típusára és egyértelműen be lehet vele később azonosítani (pl. termékkatalógus).


Példányszám:
A kész nyomdai termék darabszáma.

Méret:
A kész termék mérete, lehetőleg próbáljuk szabványméretet megadni A/6, A/5, A/4, A/3, A/2, B/6, B/5, B/4, B/3, B/2, LA/4.
A termék szokatlan, különleges formájú, érdemes egy méretezett vázlatot mellékelni.
Az egylapos kiadványok esetén, a kiterített méretet adjuk meg, a hajtott késztermék mérete mellett, ha a hajtások módja szokatlan, érdemes egy méretezett vázlatot mellékelni.

Oldalak száma, terjedelem:
A kiadvány oldalszáma. Ezt minden többoldalas kiadvány esetén (katalógus, újság, könyv) meg kell adni az árajánlatkéréskor.

Anyag:
A termék alapanyagának meghatározása kiegészítve egyéb paraméterekkel, mint a grammsúly. (Segítségül néhány minta: levélpapír 80–100 g, névjegy 250–300 g, szórólap vékony 70 g vagy jobb minőségű 115–150 g, katalógus, prospektus borító 200–300 g.)
Anyagukban színezett, előnyomott anyagok felhasználásához ajánlatos a gyártók által adott pontos megnevezést használni. Többféle alapanyagból álló, termék esetében, értelemszerűen mindegyiket külön-külön meg kell nevezni. (Pl.: belív 80 g ofszet, borító 250 g matt műnyomó)

Színek száma:
A nyomdának a színeket megadhatjuk direkt színekben, ekkor felsoroljuk a használni kívánt színeket, a szabványnak megfelelő PANTONE skála értékekkel, figyelembe véve a bevonatos vagy szívó papírra nyomtatunk. A 4 színnel nyomtatott anyagok színeit (4 szín color – CMYK) tervezéskor meghatározzuk, a színbontáskor véglegesítjük. Figyelembe kell venni, hogy  színes papírra nyomtatáskor a színek torzulnak, például sárga papíron a világoskék zöldet mutat. A színmegadás szabályos módja: az előoldali színek + a hátoldali színek száma. Pl.: 4+4 szín, vagy 1+1szín P Red 032 + P Process Black.

Általánosan használatos papírok:
Ofszet (levél vagy fénymásoló papír anyag), fényes vagy matt műnyomó (színes kiadványok, szórólapok, prospektusok, dossziék anyaga), kreatív papír és karton (igényes levélpapírok, meghívók, névjegyek anyaga).

Kötészet:
Határozzuk meg a kötészeti feladatokat, mint a hajtás (1x, 2x, Z-hajtás), tűzés (1x, 2x, omegakapocs), irkafűzés, lyukasztás (2 lyuk, 4 lyuk), spirálozás (fém, ikerspirál, műanyag, előfólia, hátlapkarton), tömbösítés, ragasztás (fejben- oldalt ragasztva), stancolás, dombornyomás, fóliázás (fényes, matt) stb.

A Digitális nyomda árszabása

Minimális rendelési mennyiség: 1db

A fájlokat e-mailben, pendrive-on, CD-n tudjuk fogadni.
Az árak kompozít PDF-ben történő anyagleadás
esetén érvényesek.
  

Színes digitális nyomtatás: Fekete digitális nyomtatás:

A4 A3
A4 A3
1–50-ig 45 Ft /db 90 Ft /db 1–50-ig 10 Ft /db 20 Ft /db
50–100-ig 40 Ft /db 80 Ft /db 50–100-ig 8 Ft /db 16 Ft /db
100–1000-ig 35 Ft /db 70 Ft /db 100–1000-ig 7 Ft /db 14 Ft /db

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Ezen felül egyedi árak érvényesek.

Amennyiben grafikai segítségünket is igénybe veszi
ez esetben tervezési díjat számítunk fel:
1500–4000 Ft + ÁFA/db

Papír felárak:
  A4
A3
80 g: 6 Ft + ÁFA/db 12 Ft + ÁFA/db
120 g:  7 Ft + ÁFA/db 14 Ft + ÁFA/db
160 g:  9 Ft + ÁFA/db 18 Ft + ÁFA/db
250 g:  15 Ft + ÁFA/db 30 Ft + ÁFA/db

Kapcsolat:
Stekler Mária nyomdavezető

nyomda@agroinform.com | 06 1 220 8331
studio@agroinform.com | 06 1 220 8331/114