Nyomtatóbarát változat

Magunkról

Az agrárium területén is felgyorsult változások közepette az egyik legelemibb elvárás a naprakészség, a legújabb eredmények ismerete.

Az Agroinform Kiadó az agrárium kiemelt szakterületein megjelenő publikációinak célja a sikeres gazdálkodás és kutatás gyakorlásához szükséges friss tudásanyag, tapasztalat összehangolt formában történő közreadás. Segítő partnereink mindenben a legkiválóbb egyetemi oktatók, kutatók, gyakorló szakmérnökök.

Az elmúlt több mint tíz év tapasztalatai révén meghatározó piaci részesedéssel rendelkezünk a mezőgazdasági könyvkiadás és szakfolyóiratok megjelenése terén. Legújabb eredményünk, hogy weboldalunkon, a gazdálkodást napi szinten érintő hasznos piaci információkat, és tudományos publikációk elérését tesszük lehetővé.

Folyamatos fejlesztéssel biztosítjuk a hatékony, professzionálisan tervezett nyomtatott és elektronikus kommunikációs csatornákat a célcsoport felé. Mindez összhangban van az agrármédiában is tapasztalható nemzetközi tendenciával- a nyomtatott és elektronikus sajtó összekapcsolásával. Hisszük, hogy Magyarországon is ez a jövő útja.

 

Bolyki Etelka
ügyvezető igazgató

E-mail: etus.bolyki@agroinform.com


Bolyki István
kiado@agroinform.com
ügyvezető igazgató / Agroinform Kiadó és Nyomda Kft. - Bolyki István